Uutiset

Gettomasan Chosen one -albumi herätti kiinnostusta sosiaalisessa mediassa

14.3.2016

Jyväskyläläinen räppäri Gettomasa julkaisi perjantaina Chosen one -albumin

Vuonna 2012 freestylerapin Suomen mestaruuden voittanut Gettomasa julkaisi perjantaina 11.3. Chosen one –albumin. Perjantaina sosiaalisessa mediassa nostettiin Pelkuri-kappaletta, joka on rehellinen tarina Gettomasan isästä. Kuuntele Pelkuri täältä! Albumia on ollut tuottamassa mm. Ruuben ja MDS.

”Tää on vuoden paras räplevy. Lyhyestä virsi kaunis”, kertoo Gettomasa ytimekkäästi.

Kuuntele Chosen one –albumi täältä!

Kuusivuotiaasta saakka räppiä kuunnellut Gettomasa aloitti riimien kirjoittamisen 17-vuotiaana. Ensimmäinen omakustanne Vaatekaappi EP julkaistiin syyskuussa 2012. Gettomasa & Ruubenin Vellamo LP julkaistiin toukokuussa 2014 ja isoimmaksi kappaleeksi nousi Hiljaa hyvää tulee (feat. Stepa).

Jyväskylän Mäki-Matista kotoisin oleva Gettomasa solmi syksyllä 2014 levytyssopimuksen PME Recordsin kanssa. Warner Music jakelee ja markkinoi PME Recordsin julkaiseman musiikin.

https://www.facebook.com/Gettomasa

Ylös