Uutiset

Kesällä Suomeen saapuva Biffy Clyro julkaisee uuden albumin heinäkuussa

23.3.2016

Skottibändin odotettu single Wolves Of Winter nyt saatavilla

Skotlannin suosituin rock -yhtye Biffy Clyro tekee odotetun paluun! Yhtye julkaisee uuden albumin 8. heinäkuuta. Tuleva albumi on nimeltään Ellipsis ja se on yhtyeen seitsemäs studioalbumi. Biffy Clyro myös esiintyy Suomessa juuri ennen albuminsa julkaisua, 2. heinäkuuta Provinssissa. Ensimmäinen singlelohkaisu tulevalta albumilta on juuri julkaistu Wolves Of Winter, jonka voit kuunnella täältä!

Uusi albumi on yhtyeen ensimmäinen sitten vuoden 2013 menestysalbumin Opposites, jonka tiimoilta yhtye vieraili useamman kerran Suomessa.

Biffy Clyro tunnetaan muun muassa hiteistään Mountains, Bubbles ja Many Of Horror. Bändiä on tituleerattu mahtipontisesti esim. ”rockin pelastajaksi”. Huikeasta lavaenergiastaan tunnettu poppoo on nähty lukuisia kertoja Suomessa erilaisilla areenoilla ja seuraavan kerran siis heinäkuussa.

Biffy Clyro –yhtyeen muodostavat Simon Neil (laulu ja kitara) sekä kaksosveljet James Johnston (basso ja laulu) ja Ben Johnston (rummut ja laulu). Yhtye on perustettu Skotlannissa vuonna 1995. Yhtyeen läpimurtoalbumina on pidetty vuonna 2007 julkaistua neljättä studioalbumia Puzzle.

Nettisivuja:
http://www.biffyclyro.com/
https://www.facebook.com/biffyclyro
https://twitter.com/biffyclyro
https://www.instagram.com/biffy_clyro

Ylös