Uutiset

Roope Salminen & Koirat nousivat listaykköseksi

23.3.2016

Madafakin levy on myynyt kultaa

Roope Salminen & Koirat –yhtyeen debyyttilevy Madafakin levy julkaistiin kaksi viikkoa sitten. Albumi nousi jo ensimmäisellä listaviikollaan suoraan Suomen virallisen albumilistan toiselle sijalle ja nyt, toisella viikollaan, levy on Suomen virallinen listaykkönen. Ennakkoon kultaa myyneen levyn takana on kahdeksasta lapsuudenystävästä koostuva yhtye, joka aloitti taipaleensa coverbändinä ja nousi nopeasti ihmisten tietoisuuteen kovien livevetojen ansiosta. Roope Salminen & Koirat tekivät levysopimuksen Warner Musicin kanssa vuonna 2014.

Madafakin levyn suosion lisäksi Roope Salminen & Koirat voivat juhlia tulevaa keikkarupeamaa: Madafakin rundin kevään ja kesän noin 60 keikan lisäksi tänään julkaistiin myös Koirien ensimmäinen Hartwall Areena –veto: yhtye pääsee lämmittelemään Antti Tuiskun loppuunmyytyä Peto Show:n lauantain keikkaa.

Ylös