Uutiset

ROOPE SALMINEN & KOIRAT –YHTYEEN UUDELLA SINGLELLÄ MUKANA ANNA ABREU

2.3.2016

Ennakkoon kultaa myynyt debyyttialbumi Madafakin levy julkaistaan perjantaina

Roope Salminen & Koirat julkaisee uuden singlen kaksi päivää ennen debyyttialbuminsa julkaisua. Täynnä energiaa oleva ”Voodoo” feat. Anna Abreu saa ajatukset vauhdilla lähestyvään kesään, joka yhtyeellä meneekin ahkerasti keikkaillessa. Yksi Suomen suosituimmista keikkabändeistä on saavuttanut asemansa uskomattomilla livevedoilla, joissa fiilis on katossa. Uusin singlelohkaisu ei tule vähentämään menoa keikoilla.

”Haluttiin tuoda jengille kiimaa kevääseen pitkän talven jälkeen. Voodoo on meidän kiihkein biisi tähän asti. Träkki tuo uudella tavalla koko bändin isoa soundia esiin ja olemme totta kai innoissamme että valtakunnan alfanaaras Anna Abreu on mukana ekalla featillaan sitten Huominen on huomenna -hitin.” – Roope Salminen

Perjantaina 4.3. ilmestyy yhtyeen debyyttialbumi Madafakin levy, jolta on julkaistu viime vuoden aikana muutama single. Muun muassa megahitistään ”Madafakin darra” tuttu poppoo ei petä tälläkään kertaa: ”Voodoo” on taattua Koiraenergiaa.

Kuuntele Voodoo täältä!

 

instagram.com/rsjakoirat

facebook.com/roopesalminenjakoirat

Ylös