Uutiset

Suomeen kesällä saapuva Major Lazer esiintyi Kuubassa

14.3.2016

Yhdysvaltalainen elektronisen popmusiikin yhtye Major Lazer on tehnyt historiaa. Yhtye on ensimmäinen yhdysvaltalainen artisti, joka on esiintynyt Kuuban maaperällä näiden kahden valtion välisten diplomaattisuhteiden paranemisen jälkeen.

Major Lazer esiintyi Kuuban pääkaupungissa Havannassa sunnuntaina 6. maaliskuuta lähes 500 000 fanille. Valtava yleisö oli kerääntynyt keikkapaikan eli hiljattain uudelleen avatun Yhdysvaltain-suurlähetystön edustalle. Fanien määrästä saa käsityksen bändin omalle Instagram-tililleen postaamasta videosta täältä!

Yhtyeen keulamies, Grammy-palkittu Diplo kommentoi yhtyeen sunnuntaista Havannan-keikkaa:

-This is the most important show we have ever done. Muchas Gracias Cuba.

Major Lazer esiintyy ensi kesänä 2016 Turussa Ruisrockin pääesiintyjänä.

Major Lazerilla on tilillään myös muita ennätyksiä. Yhteen vuonna 2015 julkaistu hittisingle Lean On feat. MØ & DJ Snake on noussut Spotifyn kaikkien aikojen striimatuimmaksi kappaleeksi. Tällä hetkellä yhtyeen singlet Light It Up feat. Nyla & FUSE ODG sekä Boom (feat. MOTi, TY Dolla $ign, Wizkid, & Kranium) jylläävät radio- ja Spotify-listojen kärjessä kaikkialla maailmassa. Major Lazerin muodostavat Diplo, Jillionaire ja Walshy Fire. Yhtye esiintyi Suomessa viimeksi elokuussa Flow Festivaaleilla.
Nettisivuja:
www.facebook.com/majorlazer
https://twitter.com/majorlazer
https://instagram.com/majorlazer

Ylös