Uutiset

AMERIKKALAINEN SOULTÄHTI ANDRA DAY ESIINTYY VOICE OF FINLANDIN FINAALISSA!

20.4.2016

Amerikkalainen soul-laulaja Andra Day on vahvistunut esiintymään Voice of Finlandin finaalilähetyksessä perjantaina 22.4.

San Diegosta kotoisin oleva Andra Day on jo lyhyessä ajassa valloittanut mielipidevaikuttajat ympäri maailmaa. Syksyllä 2015 debyyttialbuminsa ”Cheers To The Fall” julkaissut laulaja oli ehdokkaana kahteen Grammyyn (Best R&B Performance & Best R&B Album). Albumin ensimmäinen single ”Rise up” kuultiinkin myös Grammy-gaalassa, jossa Andra Day esiintyi yhdessä Ellie Gouldingin kanssa.
Upeaäänisen laulajan tulkinnasta sekä tyylistä on jo löydetty yhtäläisyyksiä Eartha Kittin ja Billie Holidayn kanssa. Valkoisessa Talossakin esiintynyt artisti kiertää tällä hetkellä Euroopassa yhdessä Leon Bridgesin kanssa. Warner Music on ylpeä saadessaan tuoda Andra Dayn Suomeen vierailulle ja esiintymään Voice of Finlandin huippuhetkeen, eli kauden finaalilähetykseen.

Kuuntele albumi täältä!

https://www.facebook.com/AndraDayMusic
https://www.instagram.com/andradaymusic

Ylös