Uutiset

ANTTI TUISKUN PETO SHOW RÄJÄYTTI HARTWALL ARENAN!

25.4.2016

Suomen kirkkain poptähti Antti Tuisku toteutti viikonloppuna pitkäaikaisen unelmansa ja astui kahdesti Hartwall Arenan lavalle omassa Peto Show’ssaan. Esitys alkoi päräyttävästi, kun illan tähti laskeutui katosta poliisiautolla.

Illan aikana kuultiin kahden tunnin ja 21 kappaleen hittikimara. Antti sai koko Hartwall Arenan liikuttumaan koskettavan rehellisellä puheellaan, ja yleisön sai kyynelehtimään myös harvoin kuultu tulkinta Kahdestaan-kappaleesta yhdessä Jenni Vartiaisen kanssa. Jennin lisäksi Antti kutsui konserttinsa vierailijoiksi VilleGallen jättihittiin Keinutaan ja Nikke Ankaran Party (papiidipaadi) -kappaleeseen.

Yleisön saivat haukkomaan henkeään myös muun muassa banaanikeinu, valoruoska, kahdeksan tanssijan näyttävä show henkeäsalpaavine koreografioineen sekä upeat valotehosteet.

Ylös