Uutiset

Heinäkuussa Suomeen saapuva Gojira julkaisee uuden albumin

22.4.2016

Magma ilmestyy 17. kesäkuuta

Ranskalainen metalliyhtye Gojira julkaisee uuden albumin 17. kesäkuuta. Magma –nimisen albumin odotettu ensimmäinen singlelohkaisu on nimeltään Stranded. Singlen voit kuunnella täältä. Gojira esiintyy Suomessa Tuskassa 3. heinäkuuta.

Stranded –singlen musiikkivideon voit katsoa täältä!

Gojira eli veljekset Joe Duplantier (laulu, kitara) ja Mario Duplantier (rummut) sekä Christian Andreu (kitara) ja Jean-Michel Labadie (basso) ovat äänittäneet, tuottaneet ja miksanneet tulevan albumin yhtyeen omalla Silver Cord Studiolla Queensissa, New Yorkissa. Duplantierin veljekset aloittivat studion rakentamisen itse vuonna 2014, joten Magma on ensimmäinen tällä studiolla kokonaan työstetty Gojiran albumi. Kuten studiota myös tulevaa albumia on tehty ajatuksella ja tunteella. Yhtyeen keulahahmo Joe Duplantier kommentoi tulevaa albumia innostuneesti:

-We are very excited to release our new album MAGMA. We put everything we had into these songs. This album is our flesh and blood.

Magma seuraa Gojiran vuonna 2012 julkaistua kansainvälisesti menestynyttä ja ylistettyä albumia L’ENFANT SAUVAGE. Yhtye lähtee pian Euroopan- ja Pohjois-Amerikan –kiertueille.Tuskassa yhtye nähdään siis 3. heinäkuuta.

Ylös