Uutiset

KUNINGASIDEAN ODOTETTU KESÄSINGLE ´SÄ SAAT MUT’ NÄKEE PÄIVÄNVALON

27.4.2016

Pohjolan tuulet ja Enemmän duoo ku sooloo –hiteistä tunnettu Kuningasidea julkaisi tänään uuden singlen Sä saat mut. Rakkautta ja kesäistä tunnelmaa tarjoileva biisi on Kuningasidean nokkamiesten VäinöVäinön ja Polen sanoittama sekä VäinöVäinön säveltämä. Kuuntele kappale täältä!

-Kahdella edeltävällä levyllä olemme käsitelleet monia aiheita, mutta uudella singlellä on menty vielä henkilökohtaisemmalle tasolle. Biisi on mun mielestä Kunkkujen eka ihan oikea rakkauslaulu.

-Rakkauslaulujen tekeminen on vaikeaa, pitää mennä syvälle itseensä, että voi kirjoittaa vilpittömästi. Kirjoitus ja tuotantoprosessi olivat hyviä matkoja omiin ajatuksiin sekä yhtyeemme sisimpään. All you need is love, VäinöVäinö kuvailee.

Helsingin Käpylästä kotoisin oleva 12-henkinen Kuningasidea tunnetaan isoista popmelodioista ja rap-reggaevaikutteisesta musiikistaan. Yhtyeen debyyttialbumi On uusi aika julkaistiin 2012 ja levyn single Enemmän Duoo ku Sooloo oli yksi isoimmista hiteistä samana vuonna. Yhtye noteerattiin myös Vuoden tulokas –Emma-ehdokkuudella. Toinen albumi Nimi on enne julkaistiin 2014. Levyltä löytyy mm. yksi vuoden 2014 soitetuimmista radiohiteistä Pohjolan Tuulet.

Energisistä ja ”soivista” keikoistaan tunnettu Kuningasidea juhlistaa Sä saat mut –singlen julkaisua ja kesän alkua keikalla Nosturissa 29.4. Tapahtuman FB eventin löydät täältä!

Ylös