Uutiset

LAURI TÄHKÄ JULKAISI TÄNÄÄN MORSIAN-SINGLEN

22.4.2016

Lauri Tähkä palaa parrasvaloihin tänään julkaistulla Morsian-singlellä. Jukka Immosen tuottama kappale esittelee uutta ”Tähkäsoundia” 2016”. Kuuntele kappale täältä!

-Morsian-sinkusta, uudesta soundista ja uusista biiseistä on hyvät tunnelmat! Viime albumista on jo kutakuinkin kolmisen vuotta. Olen työstänyt uuden levyn lauluja yli kaksi vuotta, lauluja on syntynyt tosi paljon ja tässä esimakua tulevasta. Odotan innolla, mitä yleisö sanoo Morsian-sinkusta. Jukka Immonen on loihtinut aivan uudenlaista ”Tähkäsoundia”, jonka kanssa ollaan puuhasteltu jo yli vuoden päivät studiossa, Lauri Tähkä kertoo.

”Dorothy2016” – työnimeä kantava uusi studioalbumi julkaistaan syksyllä. Lauri Tähkä on valmistellut uutta albumia huolellisesti tuottaja Jukka Immosen kanssa. Suomen energisimpiin live-esiintyjiin lukeutuva Tähkä loistaa tulevalla levyllä väkevien ja herkkien popkappaleiden tulkitsijana.

-”Dorothy2016” (työnimi) levyä voisi kuvailla tässä vaiheessa herkän väkeväksi. Kuin olisin uudelleen syntynyt laulujen parissa. A. Kallonen ja Jukka Immonen ovat löytäneet uusia ulottuvuuksia minusta. On ollut kiva huomata kuinka innoissaan uusi levy-yhtiöni (Warner) on ollut uusista lauluista. Puhkun uutta intoa todella. Tiet on sulana, linnut on pesäpuuhissa, asvaltti hehkuu ja pohjoisessa joet tulvii. Uuden laulun Morsian on valmis pukemaan puhtoisen hääpukunsa päälle ja minä olen uuden alussa niin kuin jokavuotinen kevät, Lauri Tähkä iloitsee.

Lauri Tähkä on Suomen menestyneimpiä uuden sukupolven artisteja. Hänen aikaisemmat soolostudioalbumit ovat myyneet tuplaplatinaa ja platinaa.

Facebook: https://www.facebook.com/LauriTahkaVirallinen/?fref=ts
Instagram: https://www.instagram.com/lauri.tahka/
Snapchat: tahka.lauri
Kotisivut: www.lauritahka.fi
Warner Music: www.warnermusic.fi

Ylös