Uutiset

LAURI TÄHKÄ TEKI NÄYTTÄVÄN PALUUN – MORSIAN SUORAAN RADIOLISTAN YKKÖSSIJALLE!

29.4.2016

Lauri Tähkän viikko sitten julkaistu Morsian-single nousi viikossa Suomen radioiden soitetuimmaksi kappaleeksi. Kuuntele Morsian täältä!

Morsian on otettu avosylin vastaan myös Spotifyssa, sillä biisi komeilee parhaillaan sijalla 17. Spotifyn top-50 listalla. Kappale nousi heti julkaisunsa jälkeen myös iTunesin ykköseksi. Morsian esittelee uutta ”Tähkäsoundia2016” ja se on ensimmäinen single syksyllä ilmestyvältä studioalbumilta, jonka tuottaa Jukka Immonen.

”Oon ihan kuin puulla päähän lyötynä Morsian-biisin saamasta upeasta vastaanotosta. Tää on jotain ihan uskomatonta. Morsiamen menestys yllätti kyllä totisesti. Kaiken ikäiset ihmiset ovat pysäytelleet kadulla ja kertoneet tunnelmia biisistä. Sain myös kuulla, että eräs mieskuuntelija oli kosinut tulevaa vaimoaan laulun innoittamana. Kiitos kaikille kuuntelijoille palautteesta ja tuhansista viesteistä. Aivan mieletöntä.

Tästä on kiva jatkaa tulevan albumin työstöä. KIITOS!” Lauri Tähkä kommentoi.

Ylös