Uutiset

Roope Salminen & Koirat julkaisi kuuman musiikkivideon allasbileistä

15.4.2016

ROOPE SALMISEN & KOIRIEN JA ANNA ABREUN ALLASBILEISSÄ MENO OLI KIRJAIMELLISESTI KUUMAA

Läkähdyttävästä livemenosta tunnettu Roope Salminen & Koirat julkaisivat uuden musiikkivideon, johon on taltioitu onnistuneesti Koirien hyvää meininkiä. Voodoo-singlen tuoreella videolla nähdään luonnollisesti Anna Abreu, joka feattaa kappaleessa. Tämän lisäksi kanssajuhlijoiden joukosta voidaan bongata toinenkin tuttu kasvo – nimittäin Sara Sieppi, joka tekee sivuroolin videossa.

Videon ohjannut Hannes Honkanen toteutti visionsa kuvaamalla läpi yön Flamingo Spassa. Kuvauspaikka asetti juhlijoille tietynlaiset haasteet: kuuma ja kostea tunnelma, joka välittyy videosta, oli todella kirjaimellista paikan lämpötilan ollessa +32C.

”Halusin luoda visuaalisen voodoo-maailman. Sara Siepin mieletön roolisuoritus Jon-Jonin vastanäyttelijänä toi videoon juuri oikean jännitteen. Rakennettiin vielä loppusilauksena tarinaan juonenkäänne joka tulee varmasti yllättämään.” – Hannes Honkanen

”Lähdimme hakemaan videoon visuaalisesti ison maailman meininkiä. Hannes ja hänen ammattitaitoinen tiiminsä onnistui tässä mielestämme erinomaisesti. Anna teki jälleen kerran ammattimaisen suorituksen ja oli upea videolla. Oli myös mahtavaa saada ihastuttava Sara videolle.” – Roope Salminen & Koirat

Katso video täältä!

”Voodoo” julkaistiin 2. maaliskuuta ja nousi Spotifyn top10-listalle sekä lisättiin usean radion soittolistalle. Bändin maaliskuussa julkaistu debyyttialbumi Madafakin levy myi jo ennakkoon kultaa ja levynjulkaisun tiimoilta yhtye on parhaillaan tien päällä Madafakin rundilla, joka kattaa pelkästään kesän aikana viitisenkymmentä keikkaa.

Roope Salmisella & Koirilla on ollut huikea alkuvuosi: debyyttialbumin ja singlen julkaisun lisäksi yhtye sai neljä ehdokkuutta Emma Gaalassa ja juhli gaalan jälkeisenä päivänä soittamalla levynjulkaisukeikan täydelle yleisölle Tavastialla. Tämän lisäksi Roope Salminen & Koirat pääsevät toteuttamaan yhden unelmistaan esiintymällä loppuunmyydylle Hartwall Areenalle, kun yhtye lämmittelee Antti Tuiskun Peto Show’n yleisön valmiiksi bilemeininkiin lauantaina 23. huhtikuuta.

Ylös