Uutiset

STIG ja Teflon Brothers julkaisevat biisin, joka ei todellakaan jätä kylmäksi

29.4.2016

STIG feat. Teflon Brothers: ORIGINAL GIGOLO

Nokkelan monitulkintaisista sanoituksista sekä koukuttavista melodioistaan tunnettu STIG on yhdistänyt voimansa yhden Suomen kovimman bilepoppoon, Teflon Brothersin kanssa. Tähtiin kirjoitettu liitto on jo kerran kantanut hedelmää ”Seksikkäin jäbä” –biisin muodossa. On siis ymmärrettävää, että uutta ”ORIGINAL GIGOLO” -singleä on odotettu innolla. Biisin odotus onkin saanut innokkaimmat fanit jo kärsimättömiksi, sillä STIG on jakanut omilla Instagram- ja Facebook- tileillään hulvattomia reaktiovideoita, joissa eri yhteyksistä tutut kasvot (mm. Maria Veitola, VilleGalle, Reino Nordin, Simo Frangén, Ile Kallio ja legendaarinen Costello Hautamäki) kuulevat kappaleen ensimmäistä kertaa. Jo pelkät reaktiot lupaavat huikeaa biisiä.

”ORIGINAL GIGOLO on pieni irtiotto nykylinjasta ja paluu juurille. Puhdasverinen bileräppibiisi raffilla asenteella. Teflon Brothersin mukanaolo kruunaa biisin. Itelläni ei ole pitkään aikaan ollut näin innostunut fiilis omasta biisistä. Toivottavasti tää tulee piristämään myös kuulijoiden kevättä!” – STIG

ORIGINAL GIGOLO muistuttaa vanhoista Stig Dogg –kappaleista pikkutuhmuudellaan. Rautaisesta tekijätiimistä löytyy STIGin ja Teflon Brothersien lisäksi Lasse Kurki, Jurek ja DJPP. Kappale on täydellinen startti vappuviikonlopulle ja kantaa varmasti vielä vuoden viimeisimpiin bileisiin asti.

Kuuntele biisi täältä!

Ylös