Uutiset

UUSI ALBUMI HUIKEA MENESTYS – BENJAMIN ALBUMILISTAN KOLMANNEKSI ESPANJASSA!

27.4.2016

Nousevan suomalaisen supertähden Benjaminin debyyttialbumi Fingerprints julkaistiin perjantaina 15. huhtikuuta. Levy on ollut huikea menestys Espanjassa, sillä se sijoittui heti ensimmäisellä listaviikollaan maan virallisen albumilistan kolmanneksi! Tiettävästi yksikään suomalainen artisti ei ole aiemmin pystynyt samaan. Benjamin itse on onnesta soikeana.

– Mitä tähän voi sanoa?! En ole koskaan ollut näin iloinen, Benjamin hihkuu.

Benjamin vietti juuri reilun viikon Espanjassa albumiaan promoten. Hänen uransa on kovassa nousussa Espanjassa. Benjaminin vuonna 2014 julkaistu esikoissinkku Underdogs nousi siellä suureksi hitiksi ja oli kovassa soitossa muun muassa yhdellä maan suurimmista hittikanavista, Los 40 Principalesilla, jolla on 3,5 miljoonaa kuulijaa.

Viime vuonna Benjamin esiintyi Espanjassa lähes kymmenen kertaa, muun muassa maan suurimpien starojen ja maailmantähtien rinnalla keväällä Primavera Pop -tapahtumassa Madridissa ja Barcelonassa sekä loppuvuodesta 15 000 ihmisen edessä Coca Cola Music Experience -konsertissa Madridissa.

Benjaminilla on Espanjassa jo paljon faneja: kirkuvien teinien laumat seuraavat kadulla, ihmiset pysäyttelevät kuviin, nimmaritilaisuudet kestävät tuntikausia ja keikoilla eturivit ovat täynnä itkeviä tyttöjä. Innokkaimmat ihailijat päivystävät yötä päivää hotellien ulkopuolella.

Benjaminin debyytti-EP Square One julkaistiin toukokuussa 2015. Suuren yleisön tietoisuuteen hän nousi luotuaan profiilin Instagramiin vuonna 2012. Tällä hetkellä Benjaminilla on Instagramissa yli 328 000 seuraajaa aina Singaporea, Australiaa ja Brasiliaa myöten. Benjamin on jo useamman vuoden säveltänyt ja sanoittanut omia kappaleita.

Ylös