Uutiset

JVG teki uuden ennätyksen – Tarkenee-kappaletta striimattu yli 10 miljoonaa kertaa

16.5.2016

JVG teki uuden ennätyksen Tarkenee-kappaleella

JVG:n viime heinäkuussa julkaistua Tarkenee-kappaletta on striimattu yhteensä yli 10 miljoonaa kertaa. Tämä on ensimmäinen suomenkielinen kappale, joka on ylittänyt 10 miljoonan striimin rajan. Kappale palkittiin Emma Gaalassa vuoden striimatuimpana kappaleena. Tarkenee on JVG:n, Jukka Immosen, Antti ”Riisi” Riihimäen ja Teemu Brunilan säveltämä ja sanoittama.

”Tää on meille iso juttu. Kiitos kaikille, jotka on striimannut biisiä! Ja erityisesti kiitos Jukalle, Riisille ja Teemulle”, kertoo VilleGalle.

JVG julkaisi viime perjantaina uuden singlen Hehkuu, joka nousi suoraan Spotifyn ykkössijalle. Yhtye valmistautuu parhaillaan toukokuussa järjestettäviin Hartwall Arenan –konsertteihin. Syksyllä yhtye julkaisee Etenee-kirjan.

Kuuntele Hehkuu-single täältä!

JVG – PALUU TULEVAISUUTEEN
27.5. ja 28.5.2016
Hartwall Arena, Helsinki
klo 19.00 (ovet klo 17.00)
Liput palvelumaksuineen alkaen 39,50 €
Lipunmyynti Lippupisteessä (www.lippu.fi)

Ylös