Uutiset

Nämä artistit ovat JVG:n Hartwall Arenan -konserttien lämmittelijät

23.5.2016

Tippa-T, Reino Nordin, Evelina ja Teflon Brother lämmittelevät JVG:tä Hartwall Arenalla.

JVG esiintyy Hartwall Arenalla perjantaina 27.5. ja lauantaina 28.5. Konsertteihin on tullut lisälippuja myyntiin osoitteessa www.lippu.fi. Konsertin lämppäreiksi ovat valittu Evelina, Tippa-T, Reino Nordin ja Teflon Brothers. Koko perheelle tarkoitetun konsertin ovet avautuvat klo 17.00 ja JVG esiintyy klo 19.00.

Konsertin jatkobileet järjestetään Club Capitalissa. Liput ovat myynnissä täällä!

Paikalle kannattaa saapua ajoissa ja suosien julkisia kulkuvälineitä. Pysäköintimaksu ainoastaan käteisellä halliin sisäänajettaessa. Arenalta löytyy maksullisia vaatesäilytyspisteitä (pääovien läheisyydessä) ja monipuolinen ravintolamaailma.

JVG:n uusin single Hehkuu nousi suoraan Spotifyn ykkössijalle ja lähenee jo kultarajaa.

Kuuntele Hehkuu-single täältä!

Ylös