Uutiset

RED HOT CHILI PEPPERSILTÄ UUSI ALBUMI KESÄKUUSSA

6.5.2016

Ensimmäinen single “Dark Necessities” julkaistaan tänään 5.5.

Maailman suosituimpiin rockyhtyeisiin lukeutuva Red Hot Chili Peppers on palannut! Yhtye on tänään julkaissut uuden singlen “Dark Necessities”. Kappale on ensimmäinen maistiainen tulevalta studioalbumilta The Getaway. Vuorossaan yhtyeen 11. studioalbumi julkaistaan 17. kesäkuuta. The Getaway –albumin on tuottanut Danger Mouse ja miksannut Nigel Godrich. Viimeisin studiolevy I’m With You julkaistiin vuonna 2011 ja se nousi listojen kärkeen 18:ssa maassa.

Red Hot Chili Peppers (Anthony Kiedis, Flea, Chad Smith & Josh Klinghoffer) on yksi menestyneimmistä rockyhtyeistä maailmassa. Bändin levyjä on myyty maailmanlaajuisesti yli 60 miljoonaa ja heidät on palkittu kuudella Grammylla sekä pääsyllä Rock and Roll of Fameen vuonna 2012.

Kuuntele ”Dark Necessities” täältä!

The Getaway

1. The Getaway
2. Dark Necessities
3. We Turn Red
4. The Longest Wave
5. Goodbye Angels
6. Sick Love
7. Go Robot
8. Feasting on the Flowers
9. Detroit
10. This Ticonderoga
11. Encore
12. The Hunter
13. Dreams of a Samurai

http://redhotchilipeppers.com/
www.facebook.com/ChiliPeppers

Ylös