Uutiset

Suomalainen Alma solmi kansainvälisen levytyssopimuksen – debyyttisingle julkaistaan perjantaina!

30.5.2016

20-vuotias Alma on solminut maailmanlaajuisen levytyssopimuksen
Karma-single julkaistaan perjantaina 3.6.

PME Recordsille ja Warner Musicille Pohjoismaissa ja Baltiassa sainattu 20-vuotias laulaja ja lauluntekijä Alma solmi maaliskuussa merkittävän maailmanlaajuisen levytyssopimuksen Universal Musicin kanssa. Alman debyyttisingle Karma julkaistaan kansainvälisesti perjantaina 3.6.

Kuuntele tiiseri Karmasta täältä!

Kesällä 2015 Alma oli mukana Music Finlandin ja PME Recordsin biisileirillä, jossa sävellettiin kappaleita kansainvälisten tuottajien kanssa. Leirillä vieraillut ja Sony ATV:lle sainattu saksalainen tuottaja Pascal Reindhardt vakuuttui Alman soundista ja yhteistyö jatkui Berliinissä. Alman uniikki tyyli ja lahjakkuus herättivät nopeasti myös muiden tuottajien mielenkiinnon: Reindhardtin lisäksi Alma on tehnyt Saksassa kappaleita yhdessä Hitimpulse-tuotantotiimin (Felix Jaehn) kanssa.

Loppuvuodesta 2015 Alma solmi kustannussopimuksen Saksan Sony ATV:n kanssa. Pian tämän jälkeen saksalaiset levy-yhtiöt ottivat kilpaa yhteyttä Almaan ja ensimmäinen levytystarjous tuli AirForce1-levy-yhtiöltä. Tämän jälkeen Saksan Universal Musicin varatoimitusjohtaja Daniel Lieberberg tarjosi levytyssopimusta. Alma solmi maaliskuussa 2016 levytyssopimuksen Universal Music kanssa.

Alma on mielenkiintoinen persoona, joka hurmaa kaikki uniikilla soundillaan. Nuoresta iästään huolimatta hänellä on kokenut ääni. Alma on imenyt musiikkiinsa vaikutteita 90-luvun radiohiteistä sekä Nina Simonesta, Etta Jamesista, Amy Winehousesta sekä Jackson 5:sta. Alman musiikki on sielukasta urbaania poppia ja tarinoita ammennetaan lapsuudestaan, tämän päivän elämästä sekä nykynuorten maailmannäkemyksestä.

Instagram: https://www.instagram.com/almamiettinen/

Ylös