Uutiset

SUOMALAISET SUPERTUOTTAJAT PERUSTIVAT YHTYEEN

20.5.2016

Kuuntele tänään julkaistu debyyttisingle Doupein feat. Pete Parkkonen

Huipputuottajat Jaakko Salovaara ja Kyösti Salokorpi ovat perustaneet uuden suomalaisen DJ-yhtyeen Bang For The Buck, jonka debyyttisingle ”Doupein” on julkaistu tänään. Biisin vokaaleista vastaa Pete Parkkonen, jonka upea lauluääni pääsee biisissä oikeuksiinsa.

Kuuntele Doupein feat. Pete Parkkonen täältä!

– Olemme parin vuoden ajan kirjoittaneet säännöllisesti yhdessä biisejä Suomen huippuartisteille. Jossain vaiheessa tuli idea laittaa oma tuottajabändi pystyyn, vaikkapa Major Lazerin tapaan, niin että joka biisiin tulisi eri solisti vierailemaan. Kaikki joille kerroimme innostuivat heti ideasta! Bang For The Buck voi julkaista hieman myös särmikkäämpiä ja kokeellisempia biisejä, sellaisia joita artistit eivät ehkä tekisi omissa nimissään, Jaakko ja Kössi kertovat.

Jaakko Salovaara on Suomen tunnetuin tuottaja, jonka biisit kiilaavat jatkuvasti Spotifyn top-10 joukkoon, viimeisimpinä mm. Lähiöunelmii (Teflon Brothers) ja Desibelii (Ilari). Pitkän uran tehneen Salovaaran kansainvälisiin läpimurtohitteihin lukeutuvat mm. Bomfunk MC’n Freestyler ja Daruden Sandstorm.

Kyösti ”Kössi” Salokorpi on suomalainen biisinkirjoittaja ja tuottaja, joka on säveltänyt, sanoittanut ja tuottanut kymmeniä hittejä, viimeisimpinä Teflon Brothersien kesähitti Pämppää ja Ilarin pian platinarajan rikkova Kapteeni käskee.

Yhdessä Salovaara ja Salokorpi ovat tuottaneet mm. tämänkeväisen Petri Nygårdin kohutun Spotify-hitin Pannaan Suomi kuntoon.

Bang For The Buck on työstänyt useita uusia biisejä, joilla tulee vierailemaan Suomen eturivin artisteja.

Ylös