Uutiset

Suomeen saapuva Billy Talent julkaisee uuden albumin ”Afraid Of Heights” 29. heinäkuuta

13.5.2016

Yhtye esiintyy Turussa 5.11. ja Helsingissä 6.11.

Moninkertaista platinaa myynyt kanadalainen Billy Talent julkaisee uuden albumin 29. heinäkuuta. Albumin nimi on ”Afraid Of Heights” ja samanniminen single on julkaistu tänään 13. toukokuuta. Billy Talent myös saapuu Suomeen kahdelle keikalle marraskuussa. Keikat ovat Logomossa Turussa 5.11. ja The Circuksessa Helsingissä 6.11. Ennakkomyynti keikoille alkaa 18. toukokuuta, julkiseen myyntiin keikat tulevat 20. toukokuuta.

Afraid Of Heights -albumin ennakkomyynnistä voit lukea lisää täältä!

Billy Talent on jakanut faneilleen Afraid Of Heights -singlen lyriikat jo etukäteen ja pyytänyt heitä leikkimielisen kilpailun muodossa luomaan niiden pohjalta jotain taiteellista oman tulkintansa mukaan. Yksi onnekas kilpailuvoittaja tulee saamaan palkinnoksi signeeratun kitaran sekä Klipsch Bluetooth -kaiutinsysteemin ja pääsee lisäksi tapaamaan bändiä jollekin tulevan kiertueen keikoista.

Billy Talent aloittaa kattavan kiertueen ja esiintyy kesällä 2016 myös lukuisilla festivaaleilla. Suomeen yhtye saapuu siis marraskuussa. Loistavana live-esiintyjänä tunnettu yhtye on vieraillut Suomessa useaan otteeseen aiemminkin esiintyen mm. Provinssissa, Ruisrockissa, Oulussa, Tampereella ja Helsingissä.

13-vuotisen uransa aikana Billy Talent on myynyt lähes 3 miljoonaa albumia maailmanlaajuisesti. Jokainen yhtyeen albumeista, I,II ja III, on myynyt moninkertaista platinaa ja edellinen studioalbumi ”Dead Silence” on tähän päivään mennessä myynyt jo reippaasti yli platinaa.

Nettisivuja:
http://www.billytalent.com/
https://twitter.com/billytalentband
https://www.instagram.com/billytalentband/

Keikat Suomessa:
Lauantai 5.11.2016
Logomo, Turku
Liput Lippupisteestä

Sunnuntai 6.11.2016
The Circus, Helsinki
Liput Ticketmasterilta

Ennakkomyynti alkaa: ke 18.5.2016 klo 11:00
Ennakkomyynti päättyy: to 19.5.2016 klo 23:59
(Vain ostoja, ei varauksia)

Julkimyynti alkaa: pe 20.5.2016 klo 11:00

Liput ennakkoon 37,5 EUR / ovelta 39 EUR

Ylös