Uutiset

Suomeen saapuvan David Guettan uusi single on UEFA Euro 2016 –turnauksen tunnusbiisi

13.5.2016

This One’s For You –nimisellä singlellä vierailee ruotsalaistähti Zara Larsson sekä miljoona fania

Maailman menestyneimmän DJ/artistin David Guettan perjantaina 13.5. julkaistu uusi single ”This One´s For You feat. Zara Larsson” on valittu UEFA Euro 2016 –jalkapalloturnauksen tunnusbiisiksi! Kappalella vierailee upeaääninen Zara Larsson ja singellä kuullaan myös yli miljoonan Guetta –fanin laulua.

Kuuntele biisi täältä!

UEFA Euro 2016 –turnauksen musiikkilähettilääksi valittu David Guetta pyysi fanejaan osallistumaan erityisen, tätä varten perustetun, nettisivuston kautta biisin tekemiseen ja äänittämään pätkän laulua tulevaa singleä varten. Nyt fanien äänitykset on miksattu ja kappale julkaistiin siis tänään. Guetta kertoo tunnelmiaan biisin julkaisun jälkeen:

-Miljoonat kiitokset kaikille, jotka äänittivät kanssani tätä biisiä- tämä on aivan ainutlaatuinen yhteistyö! Halusin kokeilla jotain aivan erilaista ja laittaa kaikki fanit tämän biisin keskiöön. Kun alun perin pyysin miljoonaa fania osallistumaan tähän, en ollut ollenkaan varma siitä, kuinka moni todella innostuisi lähtemään mukaan ja äänittäisi osuuden, mutta kaikkialta maailmasta tullut tuki ja osallistumishalukkuus on ollut aivan uskomatonta! Nyt on pitänyt sitten enää miksata nämä kaikki laulut, Guetta iloitsee.

Kappaletta tullaan kuulemaan turnauksen ajan paljon eri yhteyksissä, mm. jokaisen televisioidun UEFA –ottelun TV-lähetyksen alun ja lopun tunnussävelmänä.

Ranskalainen DJ-tuottaja David Guetta on maailman tämän hetken menestynein ja myydyin DJ/artisti. Guetta on työskennellyt kaikkien aikamme merkittävimpien artistien ja biisintekijöiden kanssa, esimerkiksi Akonin, The Black Eyed Peasin, will.i.am:in, Fergien, Kelly Rowlandin, Madonnan & Lil’ Waynen, Kelisin, Kid Cudin, Estellen, K’Naanin, LMFAO:n, Flo Ridan, Rihannan, Sian, Nicki Minajin, Bebe Rexhan, John Legendin, Usherin, Emeli Sanden ja monen muun kanssa.

David Guetta saapuu kesällä 2016 Suomeen ja esiintyy RMJ:ssä 24. kesäkuuta.

Nettisivuja:
https://www.davidguetta.com/
https://www.facebook.com/DavidGuetta
https://www.instagram.com/davidguetta/
www.EURO2016.com
https://david-guetta.lnk.to/ThisOnesForYou
https://www.facebook.com/EURO2016
https://www.instagram.com/uefaeuro/

Ylös