Uutiset

Alman debyyttisingle Karma menestyy listoilla

10.6.2016

Alman debyyttisingle Karma nousee listoilla
Single saanut huomiota Yhdysvalloissa

Kansainvälisen levytyssopimuksen tehneen Alman debyyttisingle Karma on noussut Spotifyssa sijalle 10. Suomen lisäksi Almasta kuhistaan ympäri maailmaa. Single on lisätty Amerikassa Spotifyn New Music Friday –soittolistan sijalle 7. Soittolistalla on seuraajia yli 1,3 miljoonaa, joten listalle pääseminen on merkittävä saavutus. Alma on myös Saksassa POP Brandneu-soittolistan kannessa, jolla on 115 000 seuraajaa. Viikko sitten julkaistu Karma-single on noussut kovaa vauhtia Saksan Spotifyn-listalla ja löytyy jo nyt sijalta 121. Ruotsissa kappale on myös otettu avosylin vastaan ja kappale on ollut Spotifyn listan sijalla 119. Karma löytyy myös Ruotsissa mm. Spotifyn NY Pop –soittolistalta.

Alma on myös valittu Pohjoismaissa Apple Musicin New Music Of The Month –artistiksi. Tämä on ensimmäinen kerta, kun kampanja toteutetaan ja on kunnia aloittaa se suomalaisen artistin kanssa. Alma tulee olemaan tästä päivästä lähtien merkittävästi esillä Apple Musicin palveluissa Pohjoismaissa.

” Sain aamulla puhelun että se on lisätty Uuden musiikin listalle Jenkeissä ja viel piti hieroo silmii pari kertaa et onko oikeesti totta! Ihan hullu juttu! Tän lisäksi on ollu siisti nähä miten Suomessa biisi nousee ihan hulluu vauhtii ja nyt biisi on jo top 10:ssä. En olettanu et ekalla biisillä saatais näin paljon huomiota ja jengi oikeesti klikkailis tuol Spotifyissa mun biisiä. Tosi unreal olo! ISO KIITOS KAIKILLE!”, kertoo Alma.

Kuuntele Karma täältä!

Instagram: https://www.instagram.com/almamiettinen/

Ylös