Uutiset

JONNE AARONILTA UUTTA MUSIIKKIA!

3.6.2016

Jonne Aaron tekee vahvan paluun uudella Rooma-singlellä, joka julkaistaan keskiviikkona 15. kesäkuuta. Kappaleen on tuottanut Jonnen kanssa hänen edellisellä Risteyksessä-menestysalbumillaan työskennellyt Jimmy Westerlund.

Artistin itsensä mukaan Rooma on kaikkien aikojen pisimpään kypsytelty Jonne Aaronin single.

– Omasta mielestäni Rooma on kovin sinkkuni tähän mennessä. Laulun nimestä syntyy varmasti ihmisille monenlaisia mielikuvia, mutta se saattaa yllättää kuulijan. Biisi kannattaa kuunnella tarkkaan, sillä vasta silloin selviää miten olen tiivistänyt näkemykseni Roomasta alle viiden minuutin musiikkipläjäykseen, Jonne Aaron sanoo.

Jonne Aaron tekee tällä hetkellä kolmatta sooloalbumiaan. Hänen edellinen, lähes platinaa myynyt levynsä Risteyksessä ilmestyi 2014. Albumilta jäivät elämään hitit Yksin, Ota mut ja Kirosanoja.

Jonne nousi suomalaisten supertähtien joukkoon Vain elämää -ohjelman ensimmäiseltä kaudelta. Ennen soolouraansa hän hän loisti kansainvälisestikin menestyneen Negativen nokkamiehenä. Jonne Aaronin platinaa myynyt suomenkielinen soolodebyytti Onnen vuodet julkaistiin 2012.

Ylös