Uutiset

KUNINGASIDEAN KESÄBIISI NOUSI HETKESSÄ JÄTTIHITIKSI

8.6.2016

Rap –ja reggaevaikutteisen popyhtye Kuningasidean rakkauslaulu Sä saat mut on striimannut jo kultaa eli yli 2 miljoonaa kertaa. Huhtikuun lopussa julkaistu kappale nousi parhaimmillaan Spotify-listan sijalle 4 ja on pysytteli useita viikkoja top-10 joukossa. Biisi nousee kovaa vauhtia myös kohti radiolistan kärkeä.

Helsingin Käpylästä kotoisin oleva 12-henkinen Kuningasidea tunnetaan isoista popmelodioista ja elämänmyönteisestä asenteestaan. Yhtye vannoo yhteisöllisyyden ja positiivisuuden nimeen. Kuningasidea koostuu laulajien Väinön ja Polen lisäksi useista taitavista muusikoista. Kuningasidean keikat tulvivat rytmimusiikin riemua, energisia viboja ja suuria tunteita.

Kuningasidea juhlistaa Sä saat mut-kultasingleä ja kesää Tavastian keikalla 15.6.

Kuuntele Sä saat mut tästä!

Tulevat keikat:
15.06. Tavastia, Helsinki
16.06. Yo-talo, Tampere
17.06. Möysän Musaklubi, Lahti
15.07. Small Ships’ Race, Ölvin, Loviisa
16.07. Warkaus Pit Stop 523, Varkaus (-S-)
17.07. Ilosaarirockin leirintäalue, Joensuu
12.08. TBA, Hamina (-S-)
13.08. Fat Lady, Team City Challenge Afterparty, Tampere
27.08. Herttoniemi Block Party, Helsinki (-S-)
http://www.fried.fi/live/artists/kuningasidea/

Ylös