Uutiset

LAURI TÄHKÄLLE KULTAA

14.6.2016

Morsian-hitti on saavuttanut kultalevyrajan ja biisi on ollut alkukesän soitetuimpia radiokappaleita

Lauri Tähkä teki näyttävän paluun uudella Morsian-singlellään. Biisiä on kuunneltu jo yli 2 miljoonaa kertaa Spotifyssa eli kultaan oikeuttava määrä. Morsian nousi suoraan Spotify top-50 listalle, jossa on pysytellyt julkaistustaan saakka.

Morsian on ollut myös radioiden suosikkikappale, sillä biisi nousi heti julkaisuviikollaan Suomen soitetuimmaksi radiokappaleeksi ja on ollut siitä asti radiolistan kärjessä.

-Mä olen niin hyvissä fiiliksissä, kun Morsian on striimannut kultaa. En uskaltanut edes unelmoida, että Morsian on otettu näin hyvin vastaan. Tämä antaa kyllä uutta lisäpotkua levyn tekoon ja tuleviin töihini. Tästä tuli sittenkin oikea tämän kesän juhannusmorsian ;-), Lauri Tähkä kertoo fiiliksistään.

Lauri Tähkän uusi albumi julkaistaan 16. syyskuuta Warner Musicin kautta. Lauri Tähkä nähdään tulevana syksynä myös Vain Elämää-ohjelmassa.

Kuuntele Morsian täältä!
Katso Morsian-musiikkivideo täältä!

Ylös