Uutiset

Vesalan kolmas single ”Älä droppaa mun tunnelmaa” on vastustamaton kesäbiisi

10.6.2016

Vesalan odotettu debyyttialbumi julkaistaan 17.6. Ennen kuin saamme nauttia albumillisen verran Vesalaa, julkaisee artisti vielä yhden singlen maistiaisena tulevalta levyltään. ”Älä droppaa mun tunnelmaa” on Vesalan lisäksi Joonas Angerian ja Matti Mikkolan käsialaa. Kappale sopii täydellisesti näille leveysasteille, jossa on opittu arvostamaan sitä, että lyhyestä kesästä tulee ottaa kaikki irti – olosuhteista huolimatta.

”Älä droppaa mun tunnelmaa” on kesäbiisi, joka syntyi viimeisenä soololevyn kappaleista. Se kertoo tyypistä joka haluaa nauttia ansaitusta lomahetkestään hyvissä tunnelmissa ilman nihkeitä henkilöitä. Poikkeuksena muuhun soololevyn materiaaliin tässä biisissä oli mukana muitakin säveltäjiä: Biisi syntyi demon pohjalle, jonka Matti Mikkola ja Joonas Angeria olivat tehneet. Demo ajautui mulle ja sain inspiraation, melodia ja sanat syntyivät mukavan spontaanisti kesäisissä tunnelmissa. Älä droppaa mun tunnelmaa -kappaleen instrumentaatio, ohjelmointi ja tuotanto on minun ja Joonaksen tekemiä ja Matti Mikkola soittaa biisissä ihanasti kitaraa.
Hyviä kesätunnelmia vaan kaikille!
– Vesala

Kuuntele ”Älä droppaa mun tunnelmaa” tästä!

Vesala keikkailee koko kesän Suomessa juhannuksesta alkaen. Löydät koko keikkalistauksen täältä!

Ylös