Uutiset

SIR ELTON JOHN VALITSI ALMAN ”KARMA”-SINGLEN OHJELMAANSA‏

14.7.2016

ALMAn single ”Karma” saa ensisoittonsa Beats1 -kanavalla

Omaa ohjelmaansa Apple Musicin Beats1 -kanavalla pyörittävä Elton John kuuli ALMAn ”Karma”-singlen ja piti biisistä niin paljon, että valitsi sen ensikuulemaltaan omaan ohjelmaansa. ”Karma” on ensimmäinen suomalainen kappale, jota soitetaan ohjelmassa. Kuuntele Karma TÄÄLTÄ.

ALMA itse ei ollut uskoa tapahtunutta todeksi, kun kuuli asiasta:

”Ei vitsi miten siistiä! Niin iso kunnia tollaselta legendalta!”

”Karma” kuullaan ensi maanantain ohjelmassa 18.7. Ohjelma esitetään Suomen aikaa klo 5.00 ti 19.7. ja se on kuultavissa iTunesissa myöhemmin.

”Elton John’s Rocket Hour” on legendaarisen artistin oma show Apple Musicin Beats 1 Radio -kanavalla. Artistin mukaan ohjelmassa soitetaan eri tyylejä edustavia, vanhoja sekä uusia kappaleita Elton Johnin lempiartisteilta. Lisätietoja ohjelmasta löydät TÄÄLTÄ.

elton

Ylös