Uutiset

VESALAN ”ÄLÄ DROPPAA MUN TUNNELMAA” YLITTI KULTARAJAN – MUSIIKKIVIDEO JULKAISTIIN TÄNÄÄN

15.7.2016

Vesalalta uusi musiikkivideo

Vesalan kultaa myyneen albumin kolmas single, ”Älä droppaa mun tunnelmaa” ylitti juuri kultarajan. Kuukausi sitten julkaistua singleä on striimattu yli 2 miljoonaa kertaa. Tänään kappaleesta on julkaistu musiikkivideo. Musiikkivideon on ohjannut Malin Nyqvist ja video on toteutettu yhteistyössä syksyllä ilmestyvän ”Tyttö nimeltä Varpu” –elokuvan kanssa, jossa Paula Vesala nähdään naispääosassa.

”Tämä Malin Nyqvistin ohjaama musavideo asettaa hienosti Älä droppaa mun tunnelmaa -biisin äidin ja tyttären väliseen suhteeseen, ja itsekin ajattelin sanoituksia äkkiä ihan eri tavalla, perhedynamiikan kautta. Minä ja nuori näyttelijä Linnea Skog nähdään tässä videossa Tyttö nimeltä Varpu -elokuvan rooleissa.

Musavideon kuvauspäivä oli Suomen kesää parhaimmillaan: ensin satoi, sitten paistoi, ja sitten satoi ja paistoi yhtä aikaa. Paras juttu oli kyllä se, että koko videotiimi koostui ainoastaan naisista. On ilo tehdä töitä osaavien uusien tekijöiden kanssa, ja nähdä että mimmit tulee lujaa alalle joka saralla. Pyörin autonromujen seassa vaaleanpunaisissa muina Miss Piggyina ja muu kuvausryhmä kaikki mustissa vaatteissa. Tämä biisikin on mun mielestä sellainen hörhelö väriläiskä, ja sen kuuluukin olla. Toivottavasti se piristää sateista kesää ja syksyllä ihmiset muistavat mennä katsomaan tätä Selma Vilhusen ohjaamaa ja käsikirjoittamaa mielettömän hienoa elokuvaa”, Vesala kertoo.

Tyttö nimeltä Varpu on lyhytelokuvallaan Oscar-ehdokkuuden saavuttaneen Selma Vilhusen ohjaama ja käsikirjoittama esikoispitkä elokuva, jonka pääosissa loistavat Linnea Skog ja Paula Vesala. Elokuva kertoo 12-vuotiaasta Varpusta (Linnea Skog), joka on jo kovaa vauhtia matkalla kohti aikuisuutta, ja äidistä (Paula Vesala), joka ei halua kasvaa isoksi. Muissa rooleissa nähdään mm. Lauri Maijala, Santtu Karvonen, Outi Mäenpää ja Antti Luusuaniemi. Elokuva saa ensi-iltansa elokuvateattereissa 23.9.2016.

Katso video täältä!

Ylös