Uutiset

Anna Abreun 9.9. julkaistava albumi on myynyt ennakkoon kultaa

25.8.2016

Anna Abreu julkaisee Sensuroimaton versio -levyn 9.9.
Albumi on myynyt ennakkoon kultaa

Anna Abreu julkaisee perjantaina 9.9. uransa ensimmäisen suomenkielisen albumin. Sensuroimaton versio –levy on myynyt ennakkoon kultaa.
Levyltä on julkaistu mm. platinaa myynyt Bandana -single sekä kultarajan ylittänyt Räjäytä mun mieli –single.

”Oon niin älyttömän ylpeä ja onnellinen, että tää levy on kohta ulkona. Mä oon uskaltanu jakaa itsestäni asioita mun musaan, jotka on mulle todella henkilökohtaisia ja arkoja. Kiitos, kun ootte ottanu nää biisit niin ihanasti vastaan keikoilla ja ootte ollu mun tukena lähes kymmenen vuotta. Odotus palkitaan pian!”, kertoo Anna.

Kuuntele Sensuroimaton versio –potpuri täältä!

Ylös