Uutiset

ARTTU WISKARI, BENJAMIN, NELJÄNSUORAN ANTTI JA PETE PARKKONEN TÄHDET, TÄHDET -OHJELMAAN!

23.8.2016

Tänään julkistettiin supersuositun Tähdet, tähdet -ohjelman kolmannen kauden artistit. Mukana on yhteensä yhdeksän esiintyjää, joista neljä on kukin omassa tyylilajissaan menestynyttä Warnerin miesartistia: Arttu Wiskari, Neljänsuora-yhtyeen laulaja Antti Ketonen, Pete Parkkonen sekä Benjamin.

Suomalaisten tunteiden tulkki Arttu Wiskari lauloi itsensä ihmisten sydämiin viisi vuotta sitten julkaistulla, platinaa myyneellä esikoisalbumillaan Arttu Wiskari. Levyltä jäivät elämään hitit Mökkitie ja Tuntematon potilas. Muun muassa Voice Kidsin tähtivalmentajana nähdyn sekä Dancing On Ice -ohjelmassa valloittaneen Artun kaksi vuotta sitten julkaistulta kolmannelta pitkäsoitolta Sirpaleet muistetaan jättihitti Sirpa, ja sen jälkeen on ilmestynyt myös menestyssingle Kahvimaito. Artun uusi sinkku Kuningaslohi julkaistaan 2. syyskuuta, albumi ilmestyy myöhemmin syksyllä.

Antti Ketosen luotsaama supersuosittu Neljänsuora on energisestä livemeiningistään tunnettu, jopa 150 keikkaa vuodessa tekevä yhtye. Muun muassa hiteistä Siipirikko, Valtava maailma ja Kaksi kauneinta tunnetun bändi alkoi kehittää jo vuosia sitten musiikkiaan tanssimaailmasta popimpaan suuntaan ja on näin varmistanut asemansa myös levymarkkinoilla ja radiosoitossa. Neljänsuoran tuore single Soittakaa Kuurankukkaa julkaistiin perjantaina ja kappale teki heti historiaa: se on bändin ensimmäinen Spotifyn top 50 -listalle kivunnut biisi, tällä hetkellä sijalla 47. Uusi single tulee löytymään myös Neljänsuoran lokakuussa ilmestyvältä kokoelmalevyltä. Yhtyeen edellinen studioalbumi Juhlat ilmestyi elokuussa 2015 ja se nousi suoraan Suomen virallisen albumilistan viidenneksi.

Pete Parkkonen nousi toista viikkoa sitten Spotifyn kuunnelluimpien kappaleiden listan kärkisijoille ja radioiden soittoon uuden singlensä Mitä mä teen feat. JVG myötä. Urbaani ja vangitseva kappale on uudenlaista Peteä, ja hieno jatkumo muun muassa JVG:n kanssa tehdyille platinahiteille Etenee ja Tuulisii. Karismaattisen Pihtiputaan kasvatin ensimmäinen suomenkielinen albumi julkaistiin huhtikuussa 2014, aiemmin Pete teki kaksi albumia englanniksi. Televisiokokemusta Petellä on myös parin vuoden takaisesta Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmasta, jonka hän voitti.
Suomen rajojen ulkopuolellakin mainetta niiittänyt Benjamin julkaisi esikoislevynsä Fingerprints huhtikuussa, ja se nousi Espanjassa suoraan albumilistan kolmanneksi. Benjamin on esiintynyt maassa niin omalla klubikiertueellaan kuin kymmenien tuhansien ihmisten edessä maailmantähtien rinnalla erilaisissa ulkoilmakonserteissa. Benjamin nousi suuren yleisön tietoisuuteen hän nousi luotuaan profiilin Instagramiin vuonna 2012, tällä hetkellä hänellä on siellä yli 363 000 seuraajaa. Benjamin on jo useamman vuoden säveltänyt ja sanoittanut omia kappaleita.

Tähdet, tähdet -ohjelman kolmannella tuotantokaudella nähdään yhdeksän suomalaista huippuartistia, jotka pääsevät kokeilemaan heille entuudestaan tuntemattomia musiikkigenrejä. Juontajana nähdään tuttuun tapaan Mikko Leppilampi ja raadissa istuvat edelleen median monitoiminainen Maria Veitola ja legendaarisen Tavastia-klubin isäntä Juhani Merimaa.

Tähdet, tähdet alkaa MTV3-kanavalla sunnuntaina 2. lokakuuta.

Ylös