Uutiset

CHEEK JULKAISI TÄNÄÄN UUDEN KAPPALEEN ALL GOOD EVERYTHING

17.8.2016

Triplaplatinaa Alpha Omega –albumilla myynyt Cheek julkaisi tänään täysin uuden kappaleen. All Good Everything –kappale pohjustaa Cheekin aiemmin mainitseman saagan toista osaa. Saagan toisesta osasta tiedotetaan tällä viikolla.

Spotifyssa juhlistetaan Cheekin uuden singlen julkaisua This is Cheek –soittolistan muodossa. Kuuntele All Good Everything – single täältä!

“Tämän kesän festarikeikat ovat olleet urani hienoimpia. Ollaan saatu ensimmäistä kertaa esiintyä headlinerina kaikkialla ja satsata showhun enemmän, kuin koskaan. Olen viimeisen kahden vuoden aikana kerrannut elämääni ja päällimmäiseksi tunteeksi on noussut kiitollisuus kaikesta mitä olen saanut kokea. Halusin kirjoittaa Alpha Omega-albumin jälkeen vapautuneen ja hyväntuulisen kappaleen näistä fiiliksistä,” kertoo Cheek.

Perjantaina 19.8. julkaistaan rajoitettu erä Sokka Irti-, Kuka muu muka- ja Jare Henrik Tiihonen -vinyyleitä. Alpha Omega –vinyylit myytiin hetkessä loppuun.

Cheek on urallaan myynyt yli 450 000 albumia. Hän on myös voittanut 11 Emma patsasta. Cheekin alkuvuonna nähdylle loppuunmyydylle jäähallikiertueelle myytiin yli 75 000 konserttilippua. Lokakuussa julkaistu Alpha Omega –albumi meni suoraan albumilistan kärkeen ja levyn kaikki kappaleet valtasivat myös Spotify TOP 10-listan. Tämä on ensimmäinen kerta maailmassa, kun yhdellä artistilla ovat kaikki kappaleet Spotify TOP 10 –listalla. Tämän lisäksi Cheek on ollut neljättä vuotta putkeen striimatuin kotimainen artisti Spotifyssa.

Ylös