Uutiset

GREEN DAY JULKAISEE UUDEN ALBUMIN LOKAKUUSSA – ENSIMMÄINEN SINGLE ULKONA

15.8.2016

Green Dayn uusi studioalbumi Revolution Radio julkaistaan lokakuussa
Ensimmäinen single ”Bang Bang” on julkaistu

Legendaarinen rockbändi Green Day julkaisee uutta materiaalia. Rock and Roll Hall of Fameen kuuluvan, Grammy-palkitun amerikkalaisyhtyeen 12. studioalbumi Revolution Radio julkaistaan 7. lokakuuta.

Albumi on Green Dayn tuottama ja koostuu yhtyeelle ominaisesta tyylittelystä, anthem-kappaleista sekä kantaaottavista lyriikoista – levyn 12 kappaletta käsittelevät nykyhetken monimutkaisuutta sekä epävarmuutta. Albumin ensimmäinen single ”Bang Bang” on julkaistu ja viimeaikaisten tapahtumien inspiroimana kappale on hieno paluu rockmusiikin kärkihahmoille, joilla on nyt enemmän sanottavaa kuin koskaan.

”Totta kai maailma on menettänyt kollektiivisen järkensä… ja minä, Mike ja Tré olemme kadonneita sieluja myös. Revolution Radio on liike, joka tarjoaa kadonneille sieluille paikan yhdistyä… tanssia yhdessä… laulaa yhdessä… ja ennen kaikkea löytää toisensa. Siitä Green Dayn hengessä on ollut kyse ensimmäisestä päivästä lähtien.” – Billie Joe Armstrong

Green Day on yksi amerikkalaisen rockin tunnetuimmista nimistä ja myynyt miljoonia albumeita ympäri maailmaa. Dookie, Insomniac, Nimrod, Warning ja American Idiot ovat kaikki menestyneet vuorollaan loistavasti ja nostaneet yhtyeen yhdeksi maailman eniten levyjä myyneestä bändeistä.

Revolution Radio:
1. Somewhere Now
2. Bang Bang
3. Revolution Radio
4. Say Goodbye
5. Outlaws
6. Bouncing Off The Wall
7. Still Breathing
8. Youngblood
9. Too Dumb To Die
10. Troubled Times
11. Forever Now
12. Ordinary World

Ylös