Uutiset

JARI SILLANPÄÄ JULKAISI UUDEN SINGLEN ”SUUREMPAA”

15.8.2016

Suomen kirkkaimpiin tähtiin lukeutuva Jari Sillanpää julkaisi Suurempaa -singlen, joka on jatkumoa jättihitille Sinä ansaitset kultaa.

Suurempaa on Jari Sillanpään pitkää ja komeaa uraa peilaava kappale, jonka on säveltänyt palkittu Matti Mikkola ja Jani Törmälä. Kappaleen on sanoittanut Mariska ja sovituksesta on vastannut Leri Leskinen, Janne Oinas sekä Matti Mikkola.

Kuuntele tästä Jari Sillanpää – Suurempaa täältä!

Jari Sillanpää teki näyttävän paluun parrasvaloihin platinaa myyneellä Rakkaudella merkitty mies–albumillaan. Levyltä lohkaistut singlet Malagaan ja Sinä ansaitset kultaa olivat jättihittejä niin radioissa kuin striimauspalveluissakin. Koko kansan suosikkikappaleeksi noussut Sinä ansaitset kultaa on ollut julkaisustaan asti radioiden soitetuimpien kappaleiden joukossa ja sitä on kuunneltu Spotifyssa jo yli 3,2 miljoonaa kertaa. Kappaleen musiikkivideo on kerännyt Youtubessa huikeat yli 6,3 miljoonaa katselua.

Kustannusosakeyhtiö Tammi julkaisi 11.8. klo 14 Mari Koppisen kirjoittaman Jari Sillanpää – Paljaana -teoksen. Kirja avaa lukijalle oven valovoimaisen estraditaiteilijan elämään. Teoksessa Jari kertoo elämästään avoimesti ja paljaana. Kirjassa näyttäytyy aivan uudenlainen puoli Suomen viihdemaailman kuninkaasta ja hänen elämästään. Polulla on ollut onnenhelmiä ja surun säikeitä. Lopulta sirpaleista on rakentunut kokonainen mies ja elämä

Ylös