Uutiset

KULTAA MYYNEEN MIKKO HARJUN UUSI SINGLE MENESTYY SPOTIFYSSA

29.8.2016

Keväällä 2016 Spotifyn kuunnelluimpien kappaleiden listalle nousi uusi artisti: 24-vuotias Mikko Harju kosketti kuulijoita poikkeuksellisen vahvasti singlellään Mä olen tässä. Se teki omakustanteelle harvinaisen tempun nousemalla Spotifyn 50 kuunnelluimman kappaleen listalla parhaimmillaan sijalla 31.

Viime perjantaina julkaistiin Mikko Harjun uusi biisi Ehjä, joka on noussut kovaa vauhtia Spotifyn kuunnelluimpien kappaleiden listalla. Tänään biisi kipusi jo sijalle 32.

– Kirjoitin Ehjä-biisin suoraan omasta elämästäni ja käsittelin sen avulla eroa parisuhteesta. Singlen julkaisun jälkeen olen saanut paljon viestejä siitä, että ihmiset samastuvat biisin tarinaan ja että he ovat saaneet omassa elämäntilanteessaan voimaa kappaleesta. Minulle on tärkeintä, että jengi tykkää biisistä, Mikko sanoo.

Kuuntele koskettava Ehjä-single täältä!

Karismaattinen Mikko on saanut kuulijat puolelleen niin tunteikkaalla tulkinnallaan, läsnäolon taidollaan kuin valloittavalla hymylläänkin.

Helsingissä asuva Mikko alkoi kirjoittaa omia kappaleita 15-vuotiaana. Lahjakkuus, kova uurastus ja määrätietoisuus ovat vieneet Mikkoa eteenpäin. Hänen ensimmäinen omakustannesinglensä Laulu raikaa ilmestyi kesäkuussa 2015. Myöhemmin julkaistiin toinen single Mä olen tässä, joka sitten räjäyttikin potin. Huhtikuussa 2016 Mikko solmi levytyssopimuksen Warner Music Finlandin kanssa.

facebook.com/mikkoharjumusic
youtube.com/mikkoharjumusic
instagram.com/mikkoharju
Snapchat: mikkoharju
Periscope: mikkoharjumusic
#teamMH

Ylös