Uutiset

MIKKO HARJULLE KULTAA DEBYYTTISINGLESTÄ – UUSI BIISI ENSI VIIKOLLA

16.8.2016

Keväällä 2016 Spotifyn kuunnelluimpien kappaleiden listalle nousi uusi artisti: 24-vuotias Mikko Harju kosketti kuulijoita poikkeuksellisen vahvasti singlellään Mä olen tässä. Se teki omakustanteelle harvinaisen tempun nousemalla Spotifyn 50 kuunnelluimman kappaleen listalla parhaimmillaan sijalla 31. Nyt kappale on ylittänyt kultarajan eli sitä on striimattu yli 2 miljoonaa kertaa.

– Olen iloinen siitä, kuinka paljon hyvää palautetta olen saanut Mä olen tässä -biisistä. Kuuntelijat ovat lähettäneet paljon viestejä ja kertoneet miten biisi on koskettanut ja voimaannuttanut eri elämäntilanteissa. Se on parasta mitä laulaja-lauluntekijä voi kuulla, Mikko iloitsee.

Mä olen tässä saa jatkoa ensi viikolla, sillä Mikko Harjun uusi single Ehjä julkaistaan torstaina 25. elokuuta.

– Ehjä on suoraan omasta elämästäni, joten se on minulle todella henkilökohtainen biisi. En millään malta odottaa sen julkaisua, Mikko fiilistelee.

Karismaattinen Mikko on saanut kuulijat puolelleen niin tunteikkaalla tulkinnallaan, läsnäolon taidollaan kuin valloittavalla hymylläänkin.

Helsingissä asuva Mikko alkoi kirjoittaa omia kappaleita 15-vuotiaana. Lahjakkuus, kova uurastus ja määrätietoisuus ovat vieneet Mikkoa eteenpäin. Hänen ensimmäinen omakustannesinglensä Laulu raikaa ilmestyi kesäkuussa 2015. Myöhemmin julkaistiin toinen single Mä olen tässä, joka sitten räjäyttikin potin. Huhtikuussa 2016 Mikko solmi levytyssopimuksen Warner Music Finlandin kanssa.

facebook.com/mikkoharjumusic
youtube.com/mikkoharjumusic
instagram.com/mikkoharju
Snapchat: mikkoharju
Periscope: mikkoharjumusic
#teamMH

Ylös