Uutiset

NELJÄNSUORALTA UUSI SINGLE TÄNÄÄN!

19.8.2016

Stadioniskelmäyhtye Neljänsuoran uusi single Soittakaa Kuurankukkaa julkaistaan tänään perjantaina. Kappale on tuttua energistä Neljänsuoraa uudella twistillä: se on ketterästi keimaileva tanssilattian täyttäjä, jossa on myös sopivasti itseironiaa.
Menevän biisin ovat säveltäneet ja sanoittaneet Janne Rintala ja Jonas Olsson, tuotannosta vastaa Jonas Olsson (mm. Roope Salminen & Koirat).

– Soittakaa Kuurankukkaa on iskelmämaailman vastine soittakaa Paranoid -huudahdukselle. Biisi esittelee jälleen uudenlaisen puolen Neljänsuorasta, ja tekstissä on mukavasti rytmikkyyttä. Kappale saa hyvälle fiilikselle ja aivot narikkaan, Neljänsuoran laulaja Antti Ketonen sanoo.

Kuuntele Soittakaa Kuurankukkaa täältä!

Uusi single on mukana Neljänsuoran lokakuussa julkaistavalla kokoelmalevyllä. Yhtyeen edellinen studioalbumi Juhlat ilmestyi elokuussa 2015 ja se nousi suoraan Suomen virallisen albumilistan viidenneksi.

Neljänsuoralla on takanaan kiireinen keikkakesä ja edessä kaikkien aikojen syksy. Energisestä livemeiningistään tunnettu, yli 150 keikkaa vuodessa tekevä Neljänsuora on uudistanut musiikkiaan voimakkaasti. Muun muassa hiteistä Siipirikko, Valtava maailma ja Kaksi kauneinta tunnetun yhtyeen musiikki alkoi kehittyä jo useita vuosia sitten tanssimaailmasta popimpaan suuntaan ja on näin varmistanut asemansa myös levymarkkinoilla ja radiosoitossa.

Ylös