Uutiset

NELJÄNSUORAN TARINA KASVAA – UUSI BIISI MENESTYY SPOTIFYSSA

22.8.2016

Supersuositun Neljänsuoran uusi single Soittakaa Kuurankukkaa julkaistiin perjantaina. Kappale teki heti historiaa: se on Neljänsuoran ensimmäinen biisi, joka on noussut Spotifyn top 50 -listalle. Soittakaa Kuurankukkaa kipuaa listalla koko ajan ylöspäin, tänään se nousi jo sijalle 45.

– Spotifyn listalle pääseminen tuntuu ihan uskomattomalta! Siitä on tähän asti uskaltanut vain salaa haaveilla. Viikonlopun jälkeen on kyllä ollut fiilis kohdallaan, Neljänsuoran laulaja Antti Ketonen fiilistelee.

Soittakaa Kuurankukkaa on tuttua energistä Neljänsuoraa uudella twistillä: se on ketterästi keimaileva tanssilattian täyttäjä, jossa on myös sopivasti itseironiaa. Menevän biisin ovat säveltäneet ja sanoittaneet Janne Rintala ja Jonas Olsson, tuotannosta vastaa Jonas Olsson (mm. Roope Salminen & Koirat).

Kuuntele Soittakaa Kuurankukkaa täältä!

Uusi single on mukana Neljänsuoran lokakuussa julkaistavalla kokoelmalevyllä. Yhtyeen edellinen studioalbumi Juhlat ilmestyi elokuussa 2015 ja se nousi suoraan Suomen virallisen albumilistan viidenneksi.

Neljänsuoralla on takanaan kiireinen keikkakesä ja edessä kaikkien aikojen syksy. Energisestä livemeiningistään tunnettu, yli 150 keikkaa vuodessa tekevä Neljänsuora on uudistanut musiikkiaan voimakkaasti. Muun muassa hiteistä Siipirikko, Valtava maailma ja Kaksi kauneinta tunnetun yhtyeen musiikki alkoi kehittyä jo useita vuosia sitten tanssimaailmasta popimpaan suuntaan ja on näin varmistanut asemansa myös levymarkkinoilla ja radiosoitossa.

Ylös