Uutiset

PETE PARKKOSEN UUDELLE SINGLELLE HUIKEA STARTTI – LISTAMENESTYS!

15.8.2016

Pete Parkkosen odotettu oma uusi single Mitä mä teen feat. JVG julkaistiin perjantaina. Kuulijat ottivat kappaleen välittömäksi omakseen: se nousi suoraan Spotifyn viidenneksi kuunnelluimmaksi. Biisin tarina vain kasvaa, ja viimeiset kaksi päivää se on ollut Spotifyn kolmanneksi kuunnelluin kappale.
Urbaanin ja vangitsevan biisin suosio on enemmän kuin Pete uskalsi toivoa.

– Purskahdin itkuun, kun kuulin Spotify-sijoituksesta. Olen odottanut kaksi vuotta biisiä, josta saisin itsekin kylmät väreet. Nyt se on tapahtunut, Pete fiilistelee.

Kuuntele Mitä mä teen feat. JVG -kappale täältä!

Pete ja JVG ovat tehneet yhteistyötä JVG:n platinahiteillä Etenee ja Tuulisii, ja Pete on keikkaillut ahkerasti bändin mukana kesän festareilla. Lisäksi Peten ääntä kuultiin Bang For The Buck -yhtyeen menestyksekkäällä debyyttisinglellä Doupein, joka niin ikään lähentelee platinarajaa.

Tyylillisesti Mitä mä teen -kappale jatkaa siitä, mihin edellämainittujen kanssa on jääty. Kappaleen ovat tuottaneet Jurek ja Eppu Kosonen.

Ylös