Uutiset

RAPDUO SOFA JULKAISI UUDEN SINKUN JUURI ENNEN BLOCKFEST-KEIKKAANSA

15.8.2016

SOFA – Laittoman letkeetä

Tämän energisempää kokoonpanoa ei Suomesta löydy! SOFA eli Sonson ja FanFan tulivat isommalle yleisölle tunnetuksi ”Tyttörukka”-biisistään viime vuonna. SOFA tuo naisenergiaa valtavirtaräppiin ja on nyt vihdoin uuden musiikin äärellä. Uusi single ”Laittoman letkeetä” julkaistiin perjantaina 12.8. ja biisiä on työstetty yhdessä LCMDF:stäkin tutun Emma Kemppaisen, Kalle Wahlbergin, Jarkko Ehnqvistin sekä Jaakko ”JS16” Salovaaran kanssa.

”Laittoman letkeetä on biisi, joka syntyi halusta repästä itsenä irti arjen oravanpyörästä ja tärkeilystä: pitää hauskaa sekä ottaa rennosti, miettimättä, missä, ja mitä pitäisi jo huomenna olla.” – SOFA

Kuuntele Laittoman letkeetä tästä!

Blockfest häämöttää

SOFA on keikkaillut jonkin verran kuluvana kesänä ja kohokohtana odottaa Blockfest-perjantain keikka. SOFAn aseistariisuva energia ja mieletön livepresenssi on ainutlaatuista – tule ja koe se itse!

Ylös