Uutiset

Ulkomaillakin noteeratun ALMAn debyyttisingle Karma ylitti kultalevyrajan!

8.8.2016

ALMAlle kultaa debyyttisinglestä!

ALMAn debyyttisinglen ”Karma”:n kansainvälinen suosio on noteerattu viime aikoina useasti, mutta myös kotimaassaan kappale on saavuttanut paljon suosiota ja pysyy sinnikkäästi Spotifyn TOP10:ssä. Nyt kappale on ylittänyt Suomessa kultalevyrajan.

Kansainvälisen levytyssopimuksen tehneen ALMAn kesäkuussa julkaistu debyyttisingle on herättänyt paljon kiinnostusta. Suomen lisäksi ALMAsta kuhistaan ympäri maailmaa – kappale on päässyt globaaleille Spotify-soittolistoille ja tämän lisäksi itse Elton John nosti kappaleen omaan ”Elton John’s Rocket Hour” -ohjelmaansa Apple Musicin Beats1 -radiokanavalla.

”Niin siistiä! ihan uskomaton fiilis, tuntuu niin hyvältä saada oikeesti laittaa seinälle oma kultalevy! Ja kiitoksia paljon kuuntelijoille

Kuuntele Karma täältä!

 

Ylös