Uutiset

WARNER MUSICIN TUORE KIINNITYS DEM JULKAISI TÄNÄÄN DEBYYTTISINGLENSÄ

18.8.2016

DEMin toinen jäsen PistePiste tunnetaan isoista hiteistään Elän sut uudestaan, Viljaa ja Hetken maailma on tässä

DEMin muodostavat soolourastaan PistePisteenä tunnettu Harri Arhio sekä Mikke Neuvonen, jonka säveltämissä kappaleissa kuullaan mm. Uniikki, Diandra, Meissi (Veljenpojat), Jontte Valosaari ja Brädi. PistePiste julkaisi muutama vuosi sitten debyyttilevynsä, jolta lohkaistut singlet Viljaa, Elän sut uudestaan ja Hetken maailma on tässä nousivat isoiksi hiteiksi.

Kuuntele DEM – Miljoona taalaa tästä!

Mikke ja Harri löysivät hyvän balanssin biisinteossa, josta syntyi luontevasti yhteinen bändi DEM.

-Tässä projektissa fiilis on nuori, huoleton ja kesyttämätön. DEM on uuden alku, uus tyyli kahdelle pitkänlinjan tekijälle ilmaista itseään. Miljoona taalaa on energinen ja freshi saundinen ensivedos siitä millaista matskua on luvassa, DEM kuvailee.

FB: https://www.facebook.com/Demvirallinen/
Instagram: https://www.instagram.com/demvirallinen/

Ylös