Uutiset

ELIAS KASKINEN JULKAISI KOSKETTAVAN EROBIISIN ”IRTI”

7.9.2016

Elias Kaskinen & Päivän Sankarit tuli suurelle yleisölle tunnetuksi tasan vuosi sitten julkaistulla Elämä lupaa mulle –singellä ja debyyttialbumillaan, joka otettiin avosylin vastaan. Eliasta on povattu monessa mediassa Suomen lupaavimmaksi uudeksi artistiksi ja yhtye äänestettiin muun muassa YleX:n kuulijoiden keskuudessa Vuoden mielenkiintoisimmaksi tulokkaaksi. Elias Kaskinen & Päivän Sankarit voitti myös Iskelmä Gaalassa Vuoden tulokas –pystin ja oli ehdolla Emmoissa kolmessa eri kategoriassa.

Viime syksynä näyttävän debyytin tehnyt Elias Kaskinen & Päivän Sankarit on tehnyt tänään paluun uudella singlellä ”Irti”. Kappale on kaunis, emotionaalinen popbiisi, joka kertoo parisuhteen päättymisestä. Kuuntele Irti täältä!

-Biisi on syntynyt Los Angelesissa Kalifornian auringon alla. ”Irti” kertoo mulle siitä, kuinka joskus kahden ihmisen välillä voi olla valtavasti rakkautta, mutta he eivät silti jostain syystä osaa tai voi olla yhdessä. Sellaisessa tilanteessa oma pää voi mennä niin sekaisin, että lopulta pyytää toista hoitamaan jutun loppuun, koska itse ei pysty, Elias kertoo kappaleesta.

Vankan fanijoukon kasvattanut yhtye on keikkaillut albumin julkaisustaan asti tiiviisti ympäri Suomen ja se tunnetaankin monipuolisena ja kiivaana live-esiintyjänä.

FB: https://www.facebook.com/Paikkarit/?fref=ts
Instagram: https://www.instagram.com/eliaskaskinen/?hl=fi
Snapchat: @TheElluK

Ylös