Uutiset

ELLINOORAN UUSI SINGLE ELEFANTIN PAINO NOUSI NOPEASTI SPOTIFYN YKKÖSEKSI!

13.9.2016

Ennakkoon kultaa myynyt debyyttialbumi ”Villi lapsi” julkaistaan perjantaina

Massiiviseen suosioon noussut laulaja-lauluntekijä Ellinoora julkaisi viime perjantaina uuden singlen Elefantin paino, joka nousi jo Spotifyn ykkösijalle. Elefantin paino pitää ykkössijaa jo toista päivää putkeen ja eroa on lähes seitsemän tuhannen striimin verran kakkossijalla olevaan kappaleeseen. Elefantin paino on iso ja kaunis pop-kappale, joka löytyy perjantaina 16.9. julkaistavalta Villi lapsi debyyttialbumilta. Kuuntele koskettava Elefantin paino täältä!

-Ihan älytön juttu. Hurja fiilis. Ei olis kyl levynjulkaisuviikko voinut paremmin alkaa. Tuntuu hullulta, että nimenomaan Elefantin paino nousi ykköseksi. Spotifysta luukutetaan kuitenkin paljon bailutrackkeja, joten luonnollisesti tuntuu tosi hienolta ja merkitykselliseltä, et Elefantin paino, joka on rehellinen pop-laulu aika vaikeastakin aiheesta, puhuttelee ihmisiä näin paljon, Ellinoora kertoo ja jatkaa:

Jollain tasolla palataan sinne lauluntekemisen alkulähteille, et kirjoitetaan tunteista ja asioista, joista on muuten vaikea puhua ääneen. On ilo että omaehtoinen tekeminen palkitaan näin. Mä uskon vahvasti, että orgaanisen musan aika koittaa jälleen pian. Toivottavasti tää kannustaa muitakin ihmisiä uskomaan aina täpöllä omiin juttuihin ja omaan tekemiseen. Nyt aion keskittyä fiilistelemään perjantaita, kun mun debyyttialbumi Villi lapsi saapuu viimein maailmaan!

Ellinoora on ollut vuoden kovin tulokasarti. Hän on noussut suuren yleisön tietoisuuteen jättihiteillään Carrie ja Leijonakuningas, jotka ovat myyneet jo platinaa. Molemmat kappaleet ovat olleet myös useita viikkoja Suomen radioiden soitetuimpia kappaleita. Ellinoora kirjoittaa itse omat kappaleensa ja on säveltänyt ne yhdessä tuottajansa Samuli Sirviön kanssa.

Ellinooralla on takanaan näyttävä keikkakesä, johon kymmeniä keikkoja ja festarivetoja muun muassa Provinssissa ja Ruisrockin Rantalavalla tuhansien ihmisten yleisömerelle. Villi lapsi -levyjulkkarikeikka järjestetään Tavastialla 14. lokakuuta. Massiivinen syksyn ”Villi lapsi” -keikkakiertue julkaistaan torstaina 15.9.

Ylös