Uutiset

ERINILTÄ UUSI SINGLE TORSTAINA – ALBUMI JULKAISTAAN MARRASKUUSSA

14.9.2016

Ihastuttavan Erinin uusi single Kohta hänen julkaistaan torstaina. Erinin säveltämä ja yhdessä Maija Vilkkumaan kanssa sanoittama kappale on rakkauslaulu, jonka päähenkilö odottaa malttamattomana sitä, että pääsee viettämään loppuelämänsä valittunsa kanssa.

-Biisi kertoo matkasta kirkon ovelta käytävän puoleenväliin saakka ja kaikista niistä fiiliksistä ja ajatuksista mitä siinä ehtii käydä läpi. Kun kaikki epäröinnit ja säätämiset ovat takana päin eikä malttaisi enää odottaa, Erin kuvailee.

Marraskuun 11. päivä julkaistaan Erinin kolmas studiolevy Seliseli, jonka tuottaa Jurek (mm. Antti Tuisku – En kommentoi). Albumilta löytyy sekä yllätyksiä että perinteisempiä Erin-kappaleita. Mukana on myös keväällä julkaistu single, Erinin oma sävellys ja sanoitus Sydäntä särkee.

Ennen albumin julkaisua Erin suuntaa odotetulle konserttisalikiertueelle. Luvassa on tuttujen hittien lisäksi myös tulevan Seliseli-albumin kappaleita:
30.9 Jyväskylä, Paviljonki
01.10 Tampere-talo
05.10 Hyvinkää-sali
06.10 Espoo, Sellosali
07.10 Helsinki, Savoy-teatteri
08.10 Salo, Kulttuuritalo Kiva
09.10 Kuusankoski, Kuusaa-sali
13.10 Ylivieska, Akustiikka
14.10 Oulu, Areena
15.10 Raahesali
22.10 Lahti, Sibeliustalo

Persoonallisesta äänestään ja koskettavista tulkinnoistaan tunnettu Erin on yksi maamme suosituimpia ja valovoimaisimpia artisteja, jolla on takanaan vuosikausien menestyksekäs ura. Hänen kolmas pitkäsoittonsa julkaistaan syksyllä.

Erinin ensimmäinen sooloalbumi Hunningolla julkaistiin 2011 ja siitä tuli menestys. Albumi on myynyt kolminkertaista platinaa eli yli 60 000 kappaletta. Levyltä jäivät elämään jättihitit Vanha nainen hunningolla, Popeda, Vanha sydän ja On elämä laina.
Kolme vuotta sitten ilmestyneeltä Erinin toiselta albumilta, platinaa myyneeltä Sä osaat! -levyltä muistetaan muun muassa hittisingle Ei taida tietää tyttö.

facebook.com/erinofficial
instagram.com/_erinofficial_

Ylös