Uutiset

JÄTTIHITEISTÄÄN TUNNETTU ILARI JULKAISI UUDEN KAPPALEEN HUNAJAA

30.9.2016

Ilarin Kapteeni käskee, Desibelii feat. Sharon ja Kukkuu feat. Sima –biisit ovat komeilleet kuluvana vuonna Spotify top-50 listan kuunnelluimpien kappaleiden joukossa. Eilen julkaistiin Ilarin uusi single ”Hunajaa”, joka on hyvää jatkumoa edellisille jättihiteille.

Kuuntele Ilari – Hunajaa täältä!

-Oon tosi fiiliksissä, että Hunajaa on nyt julkaistu! Tätä on ollut siistii vetää keikoilla ja jengi on lähtenyt hyvin messiin. Tää on kunnon reivaus biisi! Ilari kertoo biisistä.

Ilari on tuore tulokas Suomen EDM- ja hip hop – piireissä, mutta vakiinnuttanut jo paikkansa Spotify-listan kärkisijoilla koukuttavilla biiseillään. Ilarilla on vahva flow ja hänen keikkansa ovat tunnettuja energisyydestään ja mukaansatempaavasta biletunnelmastaan.

Haastattelupyynnöt:
Warner Music Finland / Heli Puhakka
Heli.puhakka@warnermusic.com

Keikat:
Warner Music Live / Nino Lintermo
Nino.lintermo@warnermusic.com

Ylös