Uutiset

LAURI TÄHKÄ NOUSI SUORAAN ALBUMILISTAN YKKÖSEKSI

27.9.2016

Lauri Tähkän uutuusalbumi ”Vien sut täältä kotiin” sai upean vastaanoton ja nousi heti ensimmäisellä julkaisuviikollaan kirkkaasti Suomen virallisen listan ykkössijalle. Albumilta on lohkaistu kaksi singleä: kultaa myynyt ”Morsian” ja tuoreimpana ”Minun Suomeni”.

-Kiitos kaikille. Tuntuu todella, todella hyvältä, kun Vien sut täältä kotiin -albumi meni Suomen virallisen listan ykköseksi. Viimeisestä ykkössijasta onkin jo tovi aikaa. Olen erittäin onnellinen ja kiitollinen, että ihmiset on ottanut VSTK- albumin biisit omakseen. Kiitos koko upean tiimin puolesta. Kyllä mä taidan tänään hieman juhlistaa ykkössijaa, Late.

Lauri Tähkä hurmaa parhaillaan myös Vain elämää –ohjelmassa. Lauri Tähkän jaksossa esitetyt kolme kappaletta: Pauhaava Sydän (Mikael Gabriel), Polte (Chisu) ja Suudellaan (Anna Puu) ovat tällä hetkellä Spotify top-5:n joukossa. Lauri Tähkän versio Chisun kappaleesta ”Tämä rakkaus” nousi puolestaan suoraan Spotifyn sijalle #22 viime viikonlopun aikana.

Lauri Tähkä lähtee kattavalle ”Vien sut täältä kotiin”- kiertueelle marraskuun alussa. Katso tarkemmat keikkapäivät ja paikat täältä: http://lauritahka.fi/keikat

Facebook: https://www.facebook.com/LauriTahkaVirallinen/?fref=ts
Instagram: https://www.instagram.com/lauri.tahka/
Snapchat: tahka.lauri
Kotisivut: www.lauritahka.fi
Warner Music: www.warnermusic.fi

 

Ylös