Uutiset

PETE PARKKOSEN SINGLELLE KULTAA!

13.9.2016

Pete Parkkosen odotettu uusi biisi julkaistiin elokuun puolivälissä. Kuulijat ottivat välittömästi Mitä mä teen feat. JVG -kappaleen omakseen. Biisi nousi heti Spotifyn top 50 -listan kärkipaikoille ja radioiden soittoon, ja nyt kappale on ylittänyt kultarajan.

-Vieläkin tulee tasaisin väliajoin kylmiä väreitä kun mietin, että biisiä on kuunneltu ja diggailtu kullan verran. Kiitos kaikille, Pete iloitsee.

Pete ja JVG ovat aiemmin tehneet yhteistyötä JVG:n platinaa myyneillä hiteillä Etenee ja Tuulisii, ja Pete on keikkaillut ahkerasti bändin mukana kesän festareilla. Lisäksi Peten ääntä kuultiin Bang For The Buck -yhtyeen menestyksekkäällä debyyttisinglellä Doupein, joka niin ikään lähentelee platinarajaa.
Tyylillisesti Mitä mä teen -kappale jatkaa siitä, mihin edellämainittujen kanssa on jääty. Urbaanin, vangitsevan ja aistikkaan biisin ovat tuottaneet Jurek ja Eppu Kosonen.

Syksyllä Pete tullaan näkemään supersuositussa Tähdet, tähdet -ohjelmassa, joka alkaa MTV3-kanavalla sunnuntaina 2. lokakuuta.

Ylös