Uutiset

RED HOT CHILI PEPPERS MYI KULTAA UUDELLA ALBUMILLAAN

13.9.2016

RHCP myi kultaa Suomessa ja esiintyy kahtena iltana Hartwall Areenalla

Legendaarinen RHCP teki kesäkuussa paluun julkaisemalla uuden studioalbumin The Getaway, joka on yhtyeen 11.
Albumi nousi heti julkaisunsa jälkeen Suomen virallisen albumilistan kakkoseksi ja nyt albumi on myynyt Suomessa kultaa. Tämä on täydellinen hetki toivottaa yhtye jälleen kerran tervetulleeksi Suomeen, sillä Red Hot Chili Peppers soittaa täydelle Hartwall Areenalle tänään, 13. syyskuuta sekä huomenna, 14. syyskuuta.
Yhtye kiertää parhaillaan Eurooppaa vuoden loppuun asti.

Albumin uusin singlejulkaisu ”Go Robot” on lisätty Suomessakin jo radioiden soittolistoille ja bändi julkaisi juuri huikean musiikkivideon kappaleelle.

Katso ”Go Robot” täältä!

Red Hot Chili Peppers (Anthony Kiedis, Flea, Chad Smith & Josh Klinghoffer) on yksi menestyneimmistä rockyhtyeistä maailmassa. Bändin levyjä on myyty maailmanlaajuisesti yli 60 miljoonaa ja heidät on palkittu kuudella Grammylla sekä pääsyllä Rock and Roll of Fameen vuonna 2012.
redhotchilipeppers.com
www.facebook.com/ChiliPeppers

Ylös