Uutiset

JIPPU JULKAISI ENSIMMÄISEN SINGLEN TULEVALTA HENGELLISELTÄ LEVYLTÄÄN

16.10.2016

Jippu tekee odotetun paluun uudella singlellään ”Made In Heaven”. Koskettavan ja kauniin biisin on tuottanut Kalle Chydenius ja biisillä on feattaamassa räppäri Mikaveli. Kappale kertoo vähän erilaisen rakkaustarinan.

”Halusin kirjottaa laulun voimattomuudesta ja armosta – siitä, kuinka kaksi kaiken menettänyttä voivat löytää toisistaan paikan missä saavat olla rikkinäisiä rauhassa ilman vaatimuksia. ”Made In Heaven” on kahden eksyneen ja humalaan rakastuneen tarina, siitä miten he takertuvat viimeiseen toivoon eli Jumalan armoon pimeässä maailmassa.” – Jippu

Jippu vihittiin lokakuussa 2015 Turun Mikaelinseurakunnan musiikkievankelistaksi. Poptähden ura tuntui sydämessä väärältä vahvan hengellisen kutsumuksen vuoksi ja Jippu oli valmistautunut levytyssopimuksen päätökseen. Warner päätti kuitenkin lähteä tukemaan Jipun hienoa visiota hänen uransa ensimmäisestä hengellisestä levystään. Uusi single on ensimmäinen julkaisu ja nimikkobiisi marraskuussa ilmestyvältä Made in heaven –albumilta, joka on poikkeuksellinen julkaisu major levy-yhtiöltä. Tuleva levy kertookin ihmissuhteiden lisäksi myös Jipun suhteesta Jeesukseen. Uudella kappaleella pohditaan sovinnon näkökulmasta rajujakin vuosia.

”Halusin kertoa, että epätoivo ja tuska elämässä voi olla myös siunattua ja ettei mikään kärsimys ole elämässä turhaa vaan kaikki on annettu lahjaksi.” – Jippu

Kuuntele ”Made In Heaven” täältä!

Jippu kiertää syksyn ahkerasti keikoilla ympäri Suomea. Konserteissa kuullaan sekä laulajan omaa tuotantoa että tuttuja hengellisiä lauluja ja konsertit ovat tunnettuja Jipun vahvasta tulkinnasta ja läsnäolosta. Tulevan levyn julkistamista juhlitaan Tavastialla ti 15.11.

Ylös