Uutiset

KAIJA KOON JA CHEEKIN YHTEISBIISI JULKAISTIIN TÄNÄÄN!

6.10.2016

Siniset tikkaat -hitti sai tänään jatkoa, kun Kaija Koon uusi single julkaistiin. Energisellä Nää yöt ei anna armoo -kappaleella on mukana Cheek. Nää yöt ei anna armoo syntyi biisileirillä Matti Mikkolan, DJPP:n ja Ida Paulin toimesta, tekstin biisiin tekivät Paula Vesala ja Jare Tiihonen.

– Paula Vesalan kanssa keskustelimme pitkään aiheesta ja ajoimme sen Bonnie & Clyde -tyyliseen symbioottiseen hurjaan rakkaustarinaan. Supervoimatuottajat Jukka Immonen, Antti Riihimäki ja Hannu Korkeamäki kiillottivat biisin upeaksi teokseksi. Tämä biisi on tykki, Kaija sanoo.

Kuuntele biisi tästä!

Kaija Koon tulevan albumin ensimmäinen single Siniset tikkaat julkaistiin toukokuussa. Se on ylittänyt kultarajan ja on ollut radioiden soitetuin biisi jo toista kuukautta. Kaija Koon uusi albumi julkaistaan 4. marraskuuta.

Kaija Koo on yksi Suomen menestyneimmistä ja rakastetuimmista naisartisteista. Kaiken kaikkiaan hänen albumeitaan on myyty yli puoli miljoonaa kappaletta.

facebook.com/kaijakooofficial
instagram.com/kaijakooofficial

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Warner Music Finland, Aino-Kuutamo Uusitorppa
aino-kuutamo.uusitorppa@warnermusic.com

Keikat:
Warner Music Live, Jake Hannula
jake.hannula@warnermusic.com

Ylös